Om os

Alt inden for tømrer, døre og vinduer renovering i Horsens og Hinnerup

Din garanti for kvalitetsarbejde, god service og fair priser

Når kunder anbefaler en håndværker, må det betyde, at arbejdet er veludført og kvaliteten i top. På få år har Tømrer Johannes ApS fået opbygget en trofast kundekreds, som vokser sig større efter mund-til-mund-metoden. Dét tager jeg som et tegn på, at min forretningsvision er den rette: Tømrerarbejdet skal være i orden, og derfor er det værd at ofre et par kroner ekstra, hvis det højner resultatet.

Vi kører gerne efter den rette tømreropgave
Jeg hedder Johannes Elimar Nielsen, og jeg startede tømrerfirmaet for tre år siden. Det er vigtigt for mig, at der er styr på lovmæssige krav og forsikringer, og at mine ansatte er ansat på en fair overenskomst. Vi arbejder primært i og omkring Aarhus og Horsens, men kører også gerne længere for den rette opgave.

Vi udfører alle former for tømrerarbejde, blandt andet:

– Døre og vinduer
– Vægge og lofter
– Gulve
– Renovering af lejligheder og huse
– Diverse ad hoc-opgaver

En fagmands tilgang
Uanset om opgaven drejer sig om tilbygning, ombygning eller nybyggeri går vi seriøst til opgaven. Jeg er ikke bange for at komme med mine egne idéer, for med min brede erfaring har jeg en fagmands indgangsvinkel, som de færreste af mine kunder selv besidder. I fællesskab finder vi frem til den bedste løsning tilpasset pris, tidsramme og ønsker. Når jeg præsenterer arbejdet og ser smilet på mine kunders læber, kan jeg gå derfra med god samvittighed.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

 

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Tag fat i Tømrer Johannes , hvis du har brug for en tømrer med øje for flotte og funktionelle løsninger

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med din tømrer opgave. Vi kommer også gerne ud til dig for at se på opgaven og giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

  Referencer

   

  "Troldtektloft og dobbelt fransk dør 
  Johannes har opsat Troldtekt loft i vores 30 kvm store køkkenalrum med åbent til kip. Derudover har han sat dobbelt fransk dør i mellem alrum og stue. Johannes har fra start til slut overholdt alle aftaler og været punktlig. Johannes var detaljeorienteret og perfektionistisk i sin udførelse samtidig med, at hele projektet blev færdiggjort på en lille uge. 

  Vi har været yderst tilfredse og kan kun give vores varmeste anbefalinger til Tømrer Johannes Aps.."

   

  Susanne 

  "Husprojekt
  Tømrer Johannes er pålidelig og utrolig serviceminded person. Han har meget sans for detaljerne og et stort overblik. Han er god til at styre ting og arbejder hurtigt og struktureret for at opnå resultater. Flexibiliten fejler ikke noget så selv når en opgave trækker ud, fortsætter Johannes med at sikre det optimale resultat. Vi har været utrolig glade for Johannes, som har udført tømrerarbejde hjemme hos os til perfektion. Resultatet taler for sig selv og vi vil altid anbefale Tømrer Johannes, da det er utrolig svært at finde gode pålidelige og dygtige håndværkere idag.."

  Usman M. Syed

  "Super god oplevelse!
  Tømrer Johannes skulle montere gibsplade på væghængt toilet, rep af gulv efter gamle radiatorhuller, rep af gibsloft efter radiatormontering på etagen ovenover. Opgaverne blev udført på bedste vis og efter al forventning. Samtidig fik vi en god, personlig og professionel behandling.."

  Rasmus Haven Larsen

  Ring 60 60 32 36